Even voorstellen…

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog en dat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben! Mijn naam is Krisja van de Haar en ik ben 21 jaar oud. Ik vind het heerlijk om in het dagelijks leven met vrienden en familie te zijn, lekker te eten, te borrelen, uit te gaan, leuke kleding of accessoires voor in huis te kopen en natuurlijk om lekker op vakantie te gaan. Op dit moment heb ik een tussenjaar en werk ik in de horeca. Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de hotelschool in Amersfoort. Op het moment van afstuderen wist ik niet zo goed wat ik nou eigenlijk wilde gaan doen. Toen heb ik besloten om een tussenjaar te nemen en uit te gaan vinden waar mijn hartje ligt.

Ik ben nu halverwege mijn tussenjaar en heb al veel verschillende dingen waarvan ik dacht dat ik het leuk vond geprobeerd, maar tevergeefs. Het probleem bij mij is namelijk dat ik zo ontzettend veel dingen leuk vind dat ik eigenlijk niet wist wat ik nou moest gaan doen. Na veel nadenken en praten ben ik erachter gekomen dat ik het meest blij en gelukkig word van schrijven in combinatie met social media. Het lijkt mij zo leuk om later een populaire eigen blog site of magazine te hebben of te werken als freelancer en te worden ingehuurd door diverse media kanalen om content te maken. Daarom heb ik besloten om in september met de opleiding Creative Business op de Hoge school van Amsterdam te beginnen.

Aangezien ik veel diverse dingen leuk vind in het leven zal mijn blog ook gaan over veel diverse onderwerpen als liefde, fashion, lifestyle, horeca en reizen.

Welk onderwerp vind jij het interessants en zie je het liefste voorbij komen op mijn blog? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Krisja

img_9236

3 thoughts on “Even voorstellen…

  1. Wat leuk Krisja, ik ga je met belangstelling volgen!
    X

  2. Erg intressante voorstelronde, als ik jou volg op je blogs, verwacht ik dat ik ook actief gevolgd word op mijn muziek posts, groetjes.

    1. Wat leuk dat je mij volgt Joris! Ik ga jou zeker volgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close