Valentijnstips 2019

Persoonlijk vind ik Valentijn een beetje commercieel. Voor veel mensen is het een typische dag om iets leuks te doen met je liefde, maar veel toegevoegde waarde heeft het niet. Eigenlijk is het elke dag Valentijn toch? Elke dag draait om de liefde en elke dag laat je zien aan de mensen van wie je houdt hoeveel je om ze geeft en andersom. Toch is het altijd leuk om iets te krijgen, te geven of om te doen, dus hierbij een aantal tips voor jullie!

Persoonlijk kaartje/ cadeautje

Ik vind het zelf het allerleukste om persoonlijke handgeschreven kaartjes of cadeautjes te krijgen. Voor mijn 21ste verjaardag kreeg ik van mijn zus een heel lief boekje met daarin allemaal handgeschreven antwoorden op vragen die in het boekje stonden + foto’s van ons samen, zo bijzonder!

Voer opnieuw jullie allereerste date uit

Reserveer bij het restaurant waar jullie voor het een afspraken, ga terug naar die ene kroeg/club waar jullie urenlang gedanst hebben, maak opnieuw een strandwandeling. Wat het ook mag zijn, het zal alle herinneringen van jullie weer naar boven halen.

Boek een massage voor je lover of doe het zelf

Om ervoor te zorgen dat hij/zij even helemaal ontspant en nergens aan hoeft te denken. Als je het zelf gaat doen en niet ervaren bent, raad ik je aan om massage olie te kopen en misschien wat filmpjes te bekijken op Youtube… 🙂

Houd een netflix marathon met jullie favoriete films/series

Lekker chillen op de bank onder een dekentje met daarbij jullie favoriete diner of snacks… Wat wil je nog meer? Huispak aan en gaan met die banaan!

Uiteten

Of het nou ontbijt, lunch of diner is, buiten de deur eten is altijd net iets specialer. Uiteten gaan hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Heb je geen inspiratie? Op Iens staat genoeg. Op deze site kan je ook al je wensen invullen.

HotTug

Een HotTug is een hout gestookte hot tub waarin je kan varen. Terwijl het ijskoud buiten kan je alsnog lekker warm en relaxed varen. Lekker glaasje champagne in je hand en chillen maar! Hoe origineel!

Een cadeau (‘tje)

Weet jij nou precies wat je lover graag wil hebben? Verras hem/haar daarmee. Het leukste is om er een leuk dag/avond van te maken. Vaak is een ervaring veel meer waard dan een cadeautje. Hiermee weet je dus zeker dat het niet snel uit het geheugen van je lover zou gaan.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wist je dat…

…mensen in Finland Valentijnsdag ‘Vriendendag’ noemen? Het gaat bij hun niet zozeer om geliefden op deze dag, maar om vrienden.

…de gemiddelde Amerikaan 130 dollar per jaar uitgeeft aan Valentijns cadeautjes?

….de Zuid-Koreanen twee dagen Valentijn vieren? Eerst voor de mannen en de volgende dag voor de vrouwen. Hierna vieren ze ook nog eens Black Day. Op deze dag moet je als vrijgezel in het zwart gekleed en je mag ook alleen maar zwart eten samen met andere singles… Bizar!

Wat doe jij het liefste op Valentijnsdag met je liefde of vrienden? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close