Guilty pleasures

Iedereen heeft wel een aantal guilty pleasures. Van die dingen die je doet, kijkt of thuis hebt waar je je misschien een beetje voor schaamt, maar ook o zo van geniet… Schamen is een groot woord.  Eigenlijk schaam ik mij niet echt voor mijn lijst, maar het zijn ook geen dingen die ik van de daken afschreeuw. Hierbij geef ik een paar voorbeelden van mijn guilty pleasures en ik daag jou uit om jouw pleasures ook te delen!

1. The Sims Freeplay

Ja… Voor Sims ben je (denk ik) nooit te oud. Ik heb nu een aantal jaar de gratis Sims versie op mijn Iphone. De bedoeling is dat je allemaal opdrachten uitvoert om vervolgens spullen, geld of levenspunten te krijgen. Daarnaast kan je natuurlijk huizen bouwen en inrichten, kinderen op de wereld zetten, nieuwe personages maken en ga zo maar door.

2. Temptation Island

Dit vind ik nou echt een heerlijk programma of het nou echt is of niet. In dit programma gaan vier koppels een relatietest aan. Veertien dagen lang mogen ze elkaar niet zien en spreken en zijn ze in gezelschap van verleiders en verleidsters. Ze krijgen wel regelmatig beelden van elkaar te zien bij het kampvuur. Op 14 februari start er weer een nieuw seizoen… Can’t wait!

3. Ex on the beach Double Dutch

Dit programma lijkt een beetje op Temptation, maar hierbij gaat het om acht singles waarvan er één voor één exen langs komen om de boel op stelten te zetten. Dat is natuurlijk één groot drama, maar voor de mensen thuis is het genieten! Kunnen jullie vaak ook tot in detail mee praten over alle ontwikkelingen en er uren over doorgaan?

4. Middagdutjes

Ik vind het echt heerlijk om lekker midden op de dag even een dutje te doen. Even twintig minuutjes de oogjes sluiten… En het is ook nog eens gezond!

5. Chips als ontbijt

Voor deze guilty pleasure schaam ik mezelf wel een beetje. Ik ben echt een enorme liefhebber van zoute snacks en dan vooral van chips. Ik kan geen één chips soort bedenken die ik niet lekker vind. Mijn favorite is Bugles met van die Danish Chef kaas. Het erge van alles is dat ik zelfs met chips kan ontbijten… Het maakt mij echt niet uit hoe laat het is of hoe vol ik zit… Chips kan er altijd in.

6. Online shoppen en uiteindelijk niks kopen

Wanneer er een nieuwe collectie is en je kledingkast weer wil vullen, maar eigenlijk geen geld wil besteden aan kleding…

7. Nederlandse volksmuziek

Ik houd echt enorm van Nederlandstalige muziek, volksmuziek en carnavalshitjes. Vaak maak ik hier dan ook snapchat filmpjes van met een gekke filter, zodat mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes mee kunnen genieten. Jammer genoeg waarderen ze dat niet altijd, haha!

8. Meerdere luchtjes door elkaar heen spuiten

Veel mensen aan wie ik dit vertel snappen hier echt helemaal niks van. Ik kan heel vaak gewoon niet kiezen welk luchtje ik op moet spuiten, dus spuit ik er dan twee of drie door elkaar heen. Bestaat er iemand die dit ook doet?

9. Keihard meezingen als ik alleen in de auto zit

Hier hoef ik denk ik niet veel over te zeggen. Er zijn genoeg mensen die dit ook als guilty pleasure hebben. Hoe fijn is het om een mini concert te geven in de auto voor jezelf? Gooi je schaamte opzij en doe alsof je een grote wereldbekende ster bent. Gewoon, omdat het kan.

Niet vergeten te laten weten wat jou guilty pleasures zijn in de reacties!

4 thoughts on “Guilty pleasures

  1. Keihard mee zingen in de auto. En mee dansen op de tekst en gebaren maken naar andere auto’s voor stoplicht en hopen dat ze het zien. HAHAHAHA

  2. Chips als ontbijt ? #goodmemories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close