Waardevolle cadeaus om te geven

Voor de één is het een leuke uitdaging, maar voor de ander kan het soms heel lastig zijn om een cadeau voor iemand te bedenken. Je wil natuurlijk dat jouw cadeau in de smaak valt bij de ander, maar hoe kom je dan aan het juiste cadeau? Meestal ben je uren lang op internet aan het zoeken, maar zonder resultaat. Komt dit jou bekend voor? Dan heb ik hierbij wat tips voor jou als inspiratie. Je kan het zo gek en zo duur maken als je zelf wil met deze cadeaus. You’re welcome!

Fotoboek

Op internet heb je tegenwoordig talloze sites waarop je zelf een fotoboek kan ontwerpen. Het handige hiervan is dat je al het knip en plak werk niet zelf hoeft te doen, dus het scheelt enorm veel tijd. Vaak is deze optie wel wat duurder dan wanneer je het zelf doet. Je kan namelijk ook op de ouderwetse, maar zeker niet minder leuke, manier een fotoboek kopen, foto’s afdrukken en zelf crea bea aan de slag gaan. Ik denk dat veel mensen dit een persoonlijk en waardevol cadeau vinden om te krijgen.

Sieraad

Een sieraad zoals bijvoorbeeld een armbandje of een horloge vind ik ook altijd een bijzonder cadeau. Zoiets draag je altijd met je mee en heeft vaak ook een speciale waarde. Hierbij is het wel handig dat je weet wat de smaak van hem/haar is.

Een ticket voor een evenement

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een ticket voor een evenement zoals een festival, concert of musical?! Misschien heb jij wel een vriend of vriendin die ergens enorm fan van is of al heel lang ergens heen wil. Ik weet zeker dat jij hem/haar hier heel blij mee gaat maken!

Het bucketlist boek

Je kan eigenlijk niet meer om deze boeken heen. In dit doeboek vind je ideeën die voor iedereen te doen zijn. Sommige opdrachten zijn makkelijk, andere zijn weer een uitdaging. Er zijn verschillende versies van. Zo heb je een bucketlist boek voor dingen die je alleen gedaan moet hebben, maar ook voor koppels, vrienden, ouders, grootouders. Dit is niet alleen een leuk cadeau om te geven, maar ook om samen te doen als je geen inspiratie meer hebt!

… Vertel eens

Elma van Vliet is de schrijver van deze boeken. Zij is bekend geworden door het boek ‘Mam, vertel eens’. Ze maakte dit boek, omdat haar moeder ernstig ziek werd en zij haar nog zoveel wilde vragen. De bedoeling van dit boek is dat je het geeft aan een dierbare om het vervolgens weer met waardevolle verhalen terug te krijgen. Zo heb je voor altijd een blijvende herinnering. Inmiddels zijn deze boeken er niet alleen voor de moeders, maar ook voor de vaders, oma’s, opa’s, partners en zusjes. Ook zijn er boeken van deze serie die je zelfgeschreven cadeau kan geven.

Een dagje weg

Tja… wat moet je nou geven aan iemand die alles al heeft? Een dagje weg! Vaak blijft een herinnering langer hangen als een cadeau. Ga lekker een dagje naar de sauna, winkelen, highteaën, dineren of uitwaaien op het strand. Ook een leuk idee is om een G&T-proeverij te doen. Er zijn in ieder geval genoeg uitjes te bedenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close