10 vragen aan jezelf #1

Iedereen veranderd en blijft zichzelf ontwikkelen. Het is daarom goed om jezelf regelmatig vragen te stellen om ervan bewust te zijn wie je bent. Zelfkennis is tenslotte de 1e stap op weg naar succes!

Zoals jullie wellicht aan de titel al zagen is dit deel numero uno, maar er zullen meer delen komen.  Ik nodig je uit om deze vragen voor jezelf te beantwoorden. Op sommige vragen weet je het antwoord direct en andere vragen zijn wat lastiger. Het is leuk om je antwoorden op te schrijven. Dan kan je het later terug lezen hoe je over bepaalde dingen dacht. Good luck!

1. Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?

Vorige week! Ik ben op vakantie geweest naar Marokko voor het eerst in mijn leven. Vandaar ook mijn afwezigheid op mijn blog… Oeps! ๐Ÿ™‚

2. Hoe breng jij het liefst de avond door?

Heerlijk ontspannen op de bank of als het lekker weer is op het terras. Ik kan niet wachten tot het weer terras weer is en te genieten van een drankje en bitterballen!

3. Je bent op DE perfecte plek aangekomen. Hier is alles wat je maar wilt:

De zon met een lekker aangenaam temperatuurtje rond de 25 graden, palmbomen, zwembad en het strand, lekker eten en drinken, goed gezelschap van vrienden en familie en dan het liefste in Spanje of Italiรซ. Can we go now?

4. Wat is erger, falen of het nooit geprobeerd hebben?

Dan kies ik 100% voor nooit geprobeerd hebben! Falen is helemaal niet erg ook al voelt het soms verschrikkelijk, maar wie niet waagt wie niet wint! Haal het beste uit jezelf en leer van je fouten.

5. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

Ik zou graag meer geduld willen hebben. In de loop der jaren is dit wel meer verbeterd. Ik vind het soms heel lastig om te wachten op dingen die niet snel genoeg gaan…

6. Zijn de beste dingen in het leven gratis?

Absoluut! De beste dingen in het leven kan je niet kopen. Ze zijn gratis en bereikbaar voor iedereen! Vrienden en familie zijn gratis, een glimlach is gratis, slaap is gratis, liefde is gratis en ga zo maar door. Natuurlijk is het fijn om geld te hebben en daarmee leuke dingen kunnen doen, maar dat is niet altijd de basis.

7. Wanneer had jij voor het laatst de slappe lach?

De slappe lach heb ik regelmatig en I love it! Ik denk dat mijn laatste slappe lach vorige week nog was. Mijn vriend en ik kijken vaak filmpjes op Youtube waardoor we vaak helemaal in een deuk liggen. Een voorbeeld hiervan is Tatatjoela. Het gaat vaak helemaal nergens over, maar het is zo droog dat het leuk is! Het duurt meestal 5 minuten of langer voordat we weer normaal kunnen praten.

8. Waar krijg je energie van?

Muziek, omdat dat altijd mijn gevoel versterkt of mij juist in een heel ander gevoel brengt. Daarnaast krijg ik ook energie van positieve mensen. Ik omring mijzelf graag met mensen die mij inspireren en liever niet met de mensen die alleen maar negatief denken.

9. Wat weten de meeste mensen niet van jou?

Dat ik heel druk kan zijn, maar ook heel serieus en rustig. Ik ben vaak een luisterend oor en geef daarbij het nodige advies. Dat verwachten mensen vaak niet van mij. Ik vind het erg belangrijk dat de mensen om mij heen zich gelukkig voelen. Dat geeft mijzelf ook een fijn gevoel.

10. Volg je hart of je hoofd?

Ik kies niet tussen mijn hart of hoofd, maar ik zoek altijd een oplossing waarbij ik luister naar mijn gevoel en verstand. Ja ja, wijze woorden! ๐Ÿ™‚

 

IMG_1038

 

1 thought on “10 vragen aan jezelf #1

  1. Dat is weer een super blog Krisja!
    Vooral je positieve antwoorden op je eigen vragen!
    Ik hoop dat al je volgers deze vragen ook bij zichzelf zullen stellen!
    Je stimuleerd ze in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close