Lentekriebels

Yes, woehoe! Het is lente! Iedereen fleurt weer op, wordt actief en krijgt weer lentekriebels. De lente is echt mijn favoriete seizoen en dit is waarom:

Het is langer licht

Lekker tot laat buiten zitten in de tuin of op het terras, heerlijk! Ik heb meestal het gevoel alsof ik ook veel meer aan mijn dag heb. Herkennen jullie dat?

Het is eerder licht

Opstaan met zonneschijn en fluitende vogeltjes gaat veel makkelijker dan opstaan wanneer het nog pikkedonker is, toch? Gelukkig hoef je vanaf nu voorlopig niet meer in het donker naar je werk of school… Finally!

Nieuwe kleren

Overal in de winkels hangen weer leuke jurkjes en kleurige kleding, want de voorjaarscollecties liggen weer in de winkels. Ik kan niet wachten om weer nieuwe items te scoren, jullie?

Vrolijke mensen

Iedereen krijgt eindelijk weer een vitamine D boost, dus dat betekent dat iedereen weer een stuk vrolijker wordt. En zeg nou zelf, wie wordt er nou niet happy van fluitende vogeltjes, bloeiende bloemen, pasgeboren dieren en de zon?! Zeg maar dag tegen de winterdepressie!

Alles weer in de bloei

Als je om je heen kijkt zie je dat alles weer in de bloei staat. Mooie bloemen komen weer tevoorschijn en de bomen laten zich van hun beste kant zien. Niks is mooier dan de moeder natuur!

Terras

Zijn jullie net zo gek op terrassen als ik? Lekker met je koppie in de zon met een wijntje of biertje en dan de hele dag een beetje mensen kijken… Heerlijk!

Bootje varen

Ook is het eindelijk weer tijd om de sloepjes uit de stallingen te halen en al je vrienden bij elkaar te roepen om een lekker dagje te varen! Koelbox vullen met eten en drinken en gaan met die banaan!

Jonge dieren

De vlinders laten zich zien, de lammetjes en de kalfjes worden geboren, de kuikentjes en de pulletjes kruipen uit het ei; Nederland ontwaakt!

De feestdagen

Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Pinksteren en Hemelvaartsdag… Wat betekent dat? Vrije dagen en natuurlijk gezelligheid, feestjes, vrienden en familie! Naast de feestdagen beginnen de meeste festivals ook eindelijk weer!

Houd jij ook zo van de lente en waarom?

lamb-1081950_1920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close