Mijn top 6 series op Netflix speciaal voor jou!

Ik moet je heel eerlijk vertellen dat ik niet zo veel series kijk, want de meeste vind ik te langdradig of te ingewikkeld. Er zijn maar een paar series die ik heel makkelijk heb weggekeken en ook echt mijn favoriete zijn. Waarschijnlijk kennen jullie de meeste van mijn top 6 series wel, want inmiddels zijn ze al zo populair dat je er niet meer om heen kan. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

Versace

Deze serie gaat over de moord op Gianni Versace die in 1997 voor zijn huis in Miami werd doodgeschoten. In de negen afleveringen vertellen ze het verhaal van meneer Versace, maar ook het verhaal van de seriemoordenaar Andrew Cunanan. Andrew is degene die Versace heeft doodgeschoten. Hij pleegde een week na de moord zelfmoord, dus blijft het een mysterie wat precies de reden was voor de dood op Versace.  Een enorm spannende serie kan ik je vertellen!

Seks Education

In deze fantastische comedy/drama serie worden taboes doorbroken en in alle openheid over seks gepraat. Over de verlegenheid, onhandigheid en andere ongemakken van seks bij tieners. De hoofdpersonage heet Otis en zijn moeder is sekstherapeut. Otis weet enorm veel over seks door zijn moeder, maar zelf heeft hij het nog nooit gedaan. Door al zijn kennis geeft hij advies aan leeftijdsgenoten om ze te helpen met hun problemen, maar zelf heeft hij ook wat probleempjes…

A Typical

In deze komische drama serie maak je kennis met het leven van Sam. Sam heeft namelijk Asperger, een vorm van autisme. Hij wil heel graag een vriendin en praat hierover met zijn therapeut. Tijdens zijn zoektocht naar de liefde is het noodzakelijk dat zijn beschermende familie hem moet loslaten. Dat is voor hun enorm lastig en worden daardoor zelf ook geconfronteerd met eigen tekortkomingen en problemen. Wat ik persoonlijk heel goed vind aan deze serie is dat ze echt laten zien hoe iemand met autisme denkt en hoe alles overkomt.

Gossip Girl

Ja… Welke vrouw houdt hier nou niet van? Gossip Girl gaat over rijkeluiskinderen die opgroeien in de Upper East Side van New York. Het is een serie met voornamelijk tienerproblemen zoals jaloezie, verraad, seks, drugs, relaties, feestjes ect. Het zijn in totaal 6 seizoenen met ieder rond de 22 afleveringen die 42 minuten duren. Je bent er dus best een tijdje mee bezig! Heerlijk!

You

Deze thrillerserie gaat over Joe, een manager van een boekwinkel in NY. Wanneer hij op een dag aan het werk is ontmoet hij Beck. Het is voor Joe liefde op het eerste gezicht, maar dat veranderd al snel in een obsessie. Hij begint Beck te stalken door op internet zoveel mogelijk details over haar te verzamelen, dus ook haar adres. Wanneer ze dichterbij elkaar komen wil Joe ervoor zorgen dat er niks meer tussen hem en Beck in staat… Ook geen vrienden… Een enorm spannende serie! Seizoen 2 is gelukkig onderweg!

Tidying up with Marie Kondo

Word jij ook zo rustig van opgeruimde kamers en huizen? Dan is deze serie wellicht ook wel iets voor jou! Marie Kondo, de Japanse opruimgoeroe, helpt gezinnen om op te ruimen door middel van een speciale methode. Alles draait eigenlijk om de vraag: word ik hier blij van? Als een item in je leven een positief effect op je heeft, mag je het houden. Is dat niet het geval? Dan moet je het weg doen, maar eerst moet je het item bedanken.

Wat zijn jou Netflix aanraders en waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close