De leukste Moederdag cadeaus voor dit jaar!

Het is alweer bijna Moederdag! Dé dag om je lieve moeder extra in het zonnetje te zetten… maar hoe of met wat? Het blijft lastig om ieder jaar weer een leuk cadeautje te bedenken, maar het hoeft echt niet zo lastig te zijn. Moeders zijn meestal met het kleinste gebaar al tevreden. Ik zal je een eindje op weg helpen!

Persoonlijke kaart

Vertel jij je moeder wel eens hoeveel ze voor je betekent? Ze vindt het hartstikke fijn om van jou te horen hoeveel jij van haar houdt en waarom. Schrijf je gevoel op een mooie kaart en verras je moeder. Je kan ook een mooie fotocollage maken van jou en je moeder. Een persoonlijker en liever cadeau bestaat bijna niet en ik weet 100% zeker dat jouw moeder hier heel gelukkig van wordt!

Mam, vertel eens

Wellicht heb je weleens gehoord over het boek ‘Mam, vertel eens’. In dit boek staan boeiende, leuke en onverwachte vragen over het leven van je moeder en van jullie samen. De bedoeling van het boek is dat je moeder het invult en vervolgens weer aan jou teruggeeft. Zo is er altijd een blijvende dierbare herinnering en daarnaast leer je je moeder nog wat beter kennen!

Er bestaat ook een ‘Voor mama’ versie waarin jij het boek invult en later aan je moeder als cadeau geeft. Deze vragen gaan vooral over de momenten die jullie samen hebben beleefd en hoe mooi persoon jij je moeder vindt. Ik weet zeker dat je hiermee een lach op je moeders gezicht tovert!

Een mooi sieraad

Een speciaal sieraad zoals een mooie armband doet het ook altijd goed! Ik weet dat sommige websites zoals MyJewellery nu speciale Moederdag actie hebben met limited sieraden of met leuke kortingen. Take your chance!

Ontbijt op bed

Een gebaar hoeft ook echt niet moeilijk te zijn. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een lekker uitgebreid ontbijt op bed. Croissantje, koffie, jus d’orange, eitje… Maar je kan ook gaan voor een gezellig familie ontbijt of een homemade high tea! Altijd fijn, family time!

Een dagje uit

Plan gezellig een dagje met je moeder om iets leuks te doen. Lekker even er tussen uit en tijd voor elkaar. Een dagje shoppen, welness, lunchen, wandelen op het strand, museums bezoeken en ga zo maar door. Er zijn genoeg leuke uitstapjes te bedenken!

Chocola

Welke vrouw houdt er nou niet van chocola?! Chocolate is always a good idea! Wil je echt origineel zijn? Kijk dan eens op de site van Your Suprise. Hier kan je chocolade cadeaus personaliseren met een mooie foto of tekst. 

Bloemen

Heel cliché misschien, maar bloemen zijn nog steeds een goed cadeau voor Moederdag! Wist je dag Moederdag ook wel ‘bloemendag’ wordt genoemd? Op deze dag worden er namelijk het meeste bloemen verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close