De leukste Vaderdagcadeaus voor dit jaar!

Aankomende zondag is het weer zover… Vaderdag! Heb je nog geen idee hoe je je vader in het zonnetje moet zetten? En heb je een vader die eigenlijk alles al heeft? Het blijft een lastige opgave om een leuk cadeautje te verzinnen, maar vaak is het een kwestie van niet te moeilijk denken. Ik zal je een paar tips geven!

Pap, vertel eens

Zoals de oplettende lezers wellicht wel weten komen de boeken ‘…, vertel eens’ regelmatig voor in mijn blog. Dit komt omdat ik het een enorm origineel en mooi boek vind. In dit boek staan boeiende, leuke en onverwachte vragen over het leven van, in dit geval, je vader en van jullie samen. De bedoeling is dat je vader het invult en vervolgens weer aan jou teruggeeft. Zo is er altijd een blijvende dierbare herinnering en daarnaast leer je je vader nog wat beter kennen!

Er bestaat ook een ‘Voor papa’ versie waarin jij het boek invult en later aan je vader als cadeau geeft. Deze vragen gaan vooral over de momenten die jullie samen hebben beleefd en hoe mooi en stoer persoon jij je vader vindt. Ik weet zeker dat je hiermee het kleine hartje van je vader laat stralen en gloeien!

Papa-dag

Ga eens op pad met vaderlief. Quality time is erg belangrijk en het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Jullie kunnen bijvoorbeeld lekker gaan lunchen, terrassen, wandelen op het strand of ga iets doen waar je vader altijd over praat. Misschien een ritje in een mooie Ferrari? Er is genoeg te bedenken!

Sieraad

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen zijn gek op sieraden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een mooi horloge of armband. Persoonlijk vind ik merken als Buddha to Buddha en Paul Hewitt heel mooi en stoer voor mannen.

Bier proeverij

Welke man houdt er nou niet van bier? Ik ken er maar weinig. Geef je vader een bier proeverij cadeau! Er bestaan zoveel bieren op de wereld dat er weinig kans is dat jouw vader ze allemaal al kent. Mocht jouw vader nou echt niet van bier houden kan je hem natuurlijk ook een wijn, wiskey, G&T of een ander proeverij cadeau geven!

Leren schort

Kan jouw vader goed koken of juist helemaal niet en vind jij dat hij dat wel moet leren? Geef hem dan een schort cadeau! Tegenwoordig zijn er super stoere leren schorten te verkrijgen waarmee jouw vader goed kan shinen! Als extraatje kan je misschien zijn naam of een bepaalde tekst op het schort graveren.

Originele BBQ-tools

Is jouw vader gek van BBQ ‘en? Koop een BBQ-branding tool! Dit is een grillgereedschap om het vlees te markeren. Wanneer je vader met vrienden aan het BBQ ‘en is kan hij in ieder geval duidelijk maken welk lekker stukje vlees hij bereid heeft door een eigen brandmerk! 🙂

Ook een leuk idee is om een bierhouder te geven. Er zijn namelijk dingen die je altijd bij de hand moét hebben… De bierholster wordt nonchalant op de heup gedragen en eenvoudig aan de riem bevestigd. De meeste bierholster zijn waterafstotend en gemaakt van 100% echt leer. ‘Laat mij eerst even mijn bier wegzetten’ is een zin die je vader in ieder geval niet meer hoeft te gebruiken!

Persoonlijke kaart

Net als je moeder vind je vader het ook heel fijn om te horen hoeveel hij voor jou betekent en hoe dankbaar jij hem bent. Schrijf je gevoel op een mooie kaart en verras je vader hiermee. Zeker wanneer jullie niet zo vaak tegen elkaar zeggen hoeveel jullie van elkaar houden zal dit een mega cadeau voor je vader zijn waar geen ander cadeau tegen op kan!

6 thoughts on “De leukste Vaderdagcadeaus voor dit jaar!

 1. Mooiste vaderdagcadeau is een lieve dochter…. ik prijs mij gelukkig… met 2 beauty’s (p.s. Leren schort, BBQ tools, qualitytime met je dochter heb ik al mop ???)

  1. Ik heb je toch nog weten te verrassen he! ♥

 2. Wat een leuke originele cadeau-ideeën! Toevallig vroeg m’n 19-jarige dochter afgelopen weekend nog of ik iets voor ‘m wist…. niet dus, want hij heeft alles al! Maar dat ‘…. Vertel eens’-boek vind ik een hele goeie tip, ik geef ‘m door aan m’n dochter, thanks!

  1. Hi Linda, bedankt voor je leuke reactie! En? Wat vond vaderlief ervan?

 3. Je blog is weer super Krisja!
  Leuke tips voor iedereen die denkt dat hun vader alles al heeft!

  1. Bedankt voor het compliment! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close